Коса (2021) всі серії

Мелодрама Коса (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
25 августа 2021
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал триллер, детектив, криминал «Коса (2021)»:

На Курській Косі виявляють труп дівчинки. Її тіло розпореним від пахової зони до шиї. В руки вбитої була біла лілія. Справа доручено розслідувати детективу Єві Кайдас. У розплутуванні страхітливого злочину героїні допоможе журналіст Роман Рахманов. Обидва персонажа мають в минулому похмурі таємниці і психологічні травми, які до сих пір не дають їм жити. Напарники відчувають себе пораненими істотами, настільки болючими були події, які неможливо забути. В процесі розслідування вони відчують особливо сильне взаємне тяжіння.

Пройдуть через моторошний і неймовірно болісний досвід занурення в глибини своїх підсвідомих страхів. Спробують пізнати себе в ході слідства з приводу розбурхати суспільство вбивства. Змінять в умовах випробувань свій внутрішній світ і погляди на життя. Вони спільно все-таки вийдуть на слід невловимого маніяка-психопата і будуть змушені зрозуміти і вивчити його кровожерну і цинічну філософію. Тільки глибоко зрозумівши мотиви свого ворога, герої можуть розраховувати на те, що доберуться до нього. Небезпека полягає в тому, що незабаром злочинець може знову когось прирізати. Тому часу у слідчого і журналіста катастрофічно не вистачає.

Серіал Коса (2021) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Коса (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Коса (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коса (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Коса (2021)