Один звичайний день (2021) всі серії

Мелодрама Один звичайний день (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 ноября 2021
Країна:
Корея Южная
Жанр:
містика, закон, кримінал, драма
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

Серіал містика, закон, кримінал, драма «Один звичайний день (2021)»:

У центрі уваги сюжету історія студента Кім Хен Суна, який провів ніч із незнайомкою, а вранці знайшов її вбитою. Тепер він головний підозрюваний, на місці злочину знайшли лише його відбитки пальців. Але сам юнак упевнений, що нікого не вбивав, у нього залишається одна надія на адвоката Шин Джун Хана, який вирішує взятися за цю справу.

Що насправді сталося в ніч вбивства і чи адвокат зможе виправдати студента, ми дізнаємося, подивившись інтригуючу дораму «Одного дня».

Серіал Один звичайний день (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Один звичайний день (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Один звичайний день (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Один звичайний день (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Один звичайний день (2021)