Балканська колискова (2022)

Мелодрама Балканська колискова (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
21 червня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, історія
Тривалість:
45 хв.

«Балканська колискова (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Балканська колискова (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Події теленовели відбуваються у столиці Північної Македонії – Скоп'є. Це стародавнє місто, розташоване на березі річки Вардари, в оточеній горами долині, протягом шести століть перебувало під османським гнітом. Тепер, коли всі чвари, здавалося б, залишилися позаду, усталені традиції не дозволяють об'єднатися двом люблячим серцям.

Справа в тому, що Ертан – турок, а Йова – македонка. Хлопець сповідує мусульманську релігію, а дівчина – християнську. Для них самих у різниці вірувань немає жодних проблем, але батьки налаштовані категорично проти подібних стосунків. Старше покоління робить усе, щоб розлучити закоханих, а сучасні «Ромео і Джульєтта» з Балкан відчайдушно намагаються протистояти своїм сім'ям. На цій непростій дорозі головним героям багатосерійного фільму доведеться подолати чимало перешкод, а їхнім почуттям пройти серйозну перевірку на міцність.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Балканська колискова (2022)