Ростов (2019) всі серії

Серіал история, детектив «Ростов (2019)»:

Події фільму розгортаються в середині 20-х років минулого сторіччя. Червоноармієць Олексій Козирєв — колишній злодій-рецидивіст, повертається зі своїми побратимами в рідній гордої Ростов, щоб вибити білих, і звільнити мирних громадян від терору. Але, окрім білогвардійців, у місті з'явилася велика кількість залітних бандитів, які об'єдналися в зграї, щоб грабувати, вбивати і гвалтувати мирних жителів.

Найбільш небезпечна банда Казанка, славиться своїми зухвалими нальотами і жорстокими тортурами. Подейкують, що лютий лідер відморозків, збирається підкорити собі весь місто і встановити власну владу. Навіть місцеві блатні не можуть вплинути на зухвалих покидьків. Герой фільму «Ростов» отримує посаду начальника Карного Розшуку, набирає собі команду з молодих червоноармійців і кидає виклик кримінального співтовариства. Козирю належить найнебезпечніше битва в житті, не проти ворожих військ на полі бою, а проти орди підступних, жорстоких і розважливих бандитів...

Серіал Ростов (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ростов (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ростов (2019) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ростов (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ростов (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ростов (2019)