Чорні кішки (2013) всі серії

Мелодрама Чорні кішки (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
9 октября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, военный, драма
Тривалість:
49 мин.

Серіал детектив, военный, драма «Чорні кішки (2013)»:

Дія кримінального і гостросюжетного фільму відбувається в післявоєнний час, коли люди, втомлені від війни, намагаються повернути життя в мирне русло, але є й ті, хто, користуючись нестабільною ситуацією повертає її на свою користь. І це жорстокий злочинний світ, в якому свої неписані холоднокровні закони. Друга неофіційна злодійська столиця – Ростов. Голодний період, коли харчів не вистачає. У місті зростає злочинність, а нахабності і зухвалості бандитських угрупувань, що вже не приходиться дивуватися.

У такій напруженій обстановці, здогадатися що за пограбуванням чергового продовольчого складу стоять не звичайні і випадкові нальотчики, а впливові авторитети, здогадається не кожен слідчий. І все ж ця думка не дає сищикові карного розшуку Єгору Драгуну спокою. Почавши заплутане розслідування, він виходить на цілу шпигунську мережу Вермахту, яка ще не втрачає надії відродити могутність Третього Рейху. Хитрі й спритні герої намагаються викрасти геніального вченого з військового табору. З його допомогою противник сподівається створити ядерну бомбу. Чи може звичайний майор протистояти такій потужній мережі і як йому в цій благородній справі будуть допомагати справжні злочинці?

Серіал Чорні кішки (2013) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Чорні кішки (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чорні кішки (2013) 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чорні кішки (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чорні кішки (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чорні кішки (2013)