Мами чемпіонів (2018) всі серії

Мелодрама Мами чемпіонів (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
1 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, спорт
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма, спорт «Мами чемпіонів (2018)»:

Молода і перспективна спортсменка Віра мала все найважливіше в житті, дбайливих батьків, прекрасного коханого і успіх в улюбленій справі. Але одного разу, вона втратила все, за своєю впертою матері — її тренера з плавання. Сувора мати, виховувала свою дочку, як майбутню чемпіонку і позбавляла її всіх радощів життя. Так, вона розлучила Віру з коханою людиною, а коли дізналася про вагітність дочки, змусило її звернутися до лікаря.

Але, героїня фільму «Мами чемпіонів» не смогу вбити свою дитину. Вона кинула спорт і виїхала в інше місто. Через п'ятнадцять років, вона не слала чемпіонкою і завоювала десятки нагород, зате у неї є найголовніше — чудовий син Кирило. Одного разу, Віра повертається в рідне місто, де її чекають численні випробування і несподівані повороти долі...

Серіал Мами чемпіонів (2018) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Мами чемпіонів (2018)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Мами чемпіонів (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мами чемпіонів (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мами чемпіонів (2018)