Доброта (2022)

Мелодрама Доброта (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 апреля 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 мин.

«Доброта (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Доброта (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Несліхан щаслива у шлюбі і ставить під сумнів думки тих, хто вважає, що сильні почуття здатні її зруйнувати. Зі своїм чоловіком Муратом героїні довелося пережити різні моменти в житті, були й негативні, але завдяки взаємній підтримці персонажі знаходили сили щоразу знову вставати на ноги.

Займаючись у фітнес-залі, жінка несподівано втрачає свідомість. Їй допомагає незнайомка під назвою Дамла. Згодом вони стають подругами і Несліхан, дізнавшись, що у нової приятельки проблеми з житлом, запрошує її якийсь час пожити в гостьовому будинку, навіть не порадившись із чоловіком і не звернувши увагу на реакцію коханого при знайомстві з новою постояльцею. Згодом виявилося, що дарма. Оскільки Мурат і Дамла довгий час були коханцями, про що незабаром дізнається головна героїня.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Доброта (2022)