Моя справжня мама

«Моя справжня мама »:

Кар'єра популярної фітнес-блогерки продовжує йти в гору. Число передплатників збільшується з великою швидкістю. Талановитій та харизматичній героїні вже запропоновано вигідний контракт, за яким вона стає провідною рейтинговою телевізійною програмою. Гонорари їй обіцяють просто казкові. Але обставини складаються таким чином, що зосередитись на професійному зростанні не вдасться. Творчої особи доводиться взяти під опіку самотню дівчинку, якій потрібна підтримка. Мама останньої вже давно покинула дитину і зараз невідомо, де знаходиться.

Із татом теж непроста і драматична ситуація. Дівчинка запевняє, що її батько – громадянський чоловік нинішньої фітнес-блогерки. Звичайно, головна героїня сумнівається у тому, чи варто беззастережно вірити вихованці. Але, принаймні, стає очевидним, що зразковим громадянському чоловікові, що здавався раніше, є що приховувати. Кар'єристка, що роздирається драмами в особистому житті, спробує з'ясувати правду про походження вихованки. Також перед нею стоїть найскладніше питання — чи треба лишати собі дівчинку? Чи призведе ця життєва криза до розриву стосунків блогерки з коханим чоловіком?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Моя справжня мама (2022)