Лінія світла всі серії

Мелодрама Лінія світла  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Лінія світла »:

Драматична історія головної героїні, яка незважаючи на тиск оточуючих, не досить сильною особистістю, щоб вирватися з безнадійної середовища і спробувати кардинально змінити своє життя. Юна Варя народилася і зростала в замкнутому релігійному суспільстві, якоїсь неординарної секти, де всі поселенці жили за своїми негласним законам і підпорядковувались місцевому цареві, що називає себе Найсвітлішим. З самого раннього дитинства дівчинку вчили покірності, наполегливо працювати, щиро вірити і молитися, а також бути беззастережно слухатися волі їхнього Ватажка.

Вона не надавала цьому значення і вважала, що саме так треба жити, поки що Ясновельможний не вибрав її на роль четвертої дружини. Їй доведеться стати мимовільним свідком відносини тирана до своїм домочадцям, а також справжньою жертвою цькування з боку старших жінок, які так ревного сприйняли появу гарненькою Варя в їх будинку. Альо навіть всі узнанное і побачене не змогло зламати тендітну на вигляд дівчину, яка не хотіла миритися з таким життям. Вона ставити собі за мету втекти у великий світ, хоча по суті не знає, що її може очікувати з чим доведеться зіткнутися. Але принаймні не буде гірше, ніж зараз.

Серіал Лінія світла 1 - 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Лінія світла » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Лінія світла 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лінія світла всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лінія світла онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лінія світла (2017)