Березовий гай (2021) всі серії

Мелодрама Березовий гай (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Березовий гай (2021)»:

В 1985 молода дівчина на ім'я Таня близька до того, щоб впасти в депресію. Біди йшли одна за одною. Молода людина покинула героїню. З університету її відрахували, із влаштуванням на роботу теж не складається. До того ж, без прописки у Москві за часів Радянського Союзу жити було дуже важко. І ось одного разу доля зглянулася над нещасною. Чуйна подруга героїні пропонує їй привабливе рішення. Справа в тому, що один заможний та авторитетний професор шукає для свого десятирічного онука гарного репетитора з іспанської мови на літо.

Роботодавець пропонує проживання на його дачі щонайменше до осені. Безумовно, Таня не стала відмовлятися від такого шансу, адже їй цілком під силу запропоновані обов'язки. Вона вірить, що це можливість налагодити важке життя, в якому є провали практично по всіх напрямках. У результаті звичайна дівчина із соціальних низів потрапила до селища, де перебувала в оточенні радянської номенклатури. Як позначиться на Таниній кар'єрі та соціальному статусі нове місце роботи? Як складатимуться її стосунки з високопосадовцями в елітному селищі? Чи зможе дівчина, яка пережила чимало трагедій, знайти своє кохання?

Серіал Березовий гай (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Березовий гай (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Березовий гай (2021) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Березовий гай (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Березовий гай (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Березовий гай (2021)