Пастка для королеви всі серії

Серіал мелодрама «Пастка для королеви »:

Маша Лебедєва – дівчина не тільки гарна, але і в шахи грати вміє, та так добре, що рве поважного гросмейстера як Тузик грілку. Вітчим Маші радіє більше за всіх, передчуваючи солідні призові фонди, якщо падчерка збереться і переможе в самому головному турнірі. Але та, навпаки, розбирається в собі у першу чергу, адже шахи їй набридли, а вона хоче одного: сім'ю і дітей. До обуренню вітчима, Маша таки заводить собі особисте життя в особі Васі, з яким вона колись ходила в шаховий гурток, – тепер він поліцейський, але залишився таким же милим хлопцем. Минуле підганяє героїні і ще одну зустріч з рідним батьком, який хоче повідомити Маше щось дуже важливе, але не встигає: тіло знаходять під вікнами його будинку. Тут героїня усвідомлює, що стала пішаком у чужій грі, де на кону вже її життя.

Режисер Дмитро Сорокін («Непередбачені обставини», «Дівчина з очима кольору неба») постарався створити мультижанровую конструкцію, де в спортивну драму втиснуті мелодрама навпіл з кримінальним трилером. Завдання виявилося непростим, і помітно, як режисер бореться зі сценарієм – начебто і закрученим, але не до блиску проробленим в деталях. В результаті темп оповіді спочатку млявий, перша серія не дає особливих зачіпок, які змусили б серіал дивитися хоча б до першого трупа. Справа частково рятує кастинг: дует Аглаї Шиловською і Михайла Гудошникова грає нехай без витівок, але чарівно, навіть якщо їм доводиться спілкуватися заштампованными фразами.

Серіал Пастка для королеви 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Пастка для королеви » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пастка для королеви 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пастка для королеви всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пастка для королеви онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пастка для королеви (2019)