Ангел-зберігач всі серії

Мелодрама Ангел-зберігач  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
17 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Ангел-зберігач »:

У невеликому підмосковному селі, живуть дві сім'ї Ангелів і Кондратьєв. Професор Ангелів щасливий батько трьох чудових доньок Ліди, Віри і Наді. Глава сімейства намагається прищепити своїм дітям все найкраще, доброту, ввічливість, порядність і знання. Він бажає, щоб його дівчинки знайшли собі гідних наречених, багатих і забезпечених. Одного разу, професор дізнається, що його прекрасні доньки закохані в синів сусіда Тимофія.

Розгніваний батько наказує своїм дочкам: ні в якому разі не наближатися до бідняків. З тих пір між двома сім'ями почалася сувора ворожнеча. З початком революції настають непрості часи для всіх героїв серіалу «Ангел-хранитель», які приносять горе і біди. Під час одного з боїв гинуть обоє батьків, а їхні діти опиняються в різних куточках світу. Але, як би не крутила розлучниця доля, любов виявляється сильніше всіх негараздів і міцніше самої міцної сталі...

Серіал Ангел-зберігач 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ангел-зберігач » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ангел-зберігач 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ангел-зберігач всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ангел-зберігач онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ангел-зберігач (2018)