Формула життя (2021) всі серії

Серіал мелодрама «Формула життя (2021)»:

Благополучне життя Ані Моториної зруйнувалося в момент обвалу даху торгового центру «Аркадія», який побудували співробітники фірми близько чотирьох років тому. Є жертви та поранені. Слідчі структури порушують проти Ганни кримінальну справу. Родичі загиблих звинувачують у Моторіні і найбільше на світі хочуть помсти. У засобах масової інформації починається страшне цькування жінки. На тлі трагедії і всенародної ненависті загострюються і без того напружені стосунки Ані зі знедоленим зятем Вітей. А також із чоловіком Сергієм: його Ганна застукала з коханкою.

Через деякий час від жінки відвертаються навіть люди, яких та вважала своїми близькими – син Антон та колись найкраща подруга Олена. Пізніше з'ясовується, що під завалами торгового комплексу, що обвалився, опинилася дочка Олени і дівчина Антона, яку звали Катерина. Тепер починається боротьба не так на життя, але в смерть. Якщо Моторіна не знайде самостійно істинних винуватців трагедії і не доведе, що саме їх треба судити і ганити, виникає загроза життю Анни та її сім'ї. Чи відновить жінка своє добре ім'я? Чи врятує себе та близьких? Вона відчуває, що б'ється одна проти цілого світу.

Серіал Формула життя (2021) дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Формула життя (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Формула життя (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Формула життя (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Формула життя (2021)