Сім'я і трохи справедливості всі серії

Мелодрама Сім'я і трохи справедливості  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 октября 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сім'я і трохи справедливості »:

Популярна журналістка Марина Ніколаєва на похороні знаменитого та поважного в товаристві батька, який був генералом, дізнається про страшну правду. Співробітниця редакції психологічно не готова до такої інформації. Справа в тому, що їй повідомили, що її вдочерили. Усі оточуючі, включаючи Марининого нареченого на ім'я Артем, запевняють, що Ніколаєва стала жертвою невдалого розіграшу. Але героїня не збирається покладатися на припущення. Вона вирішує за всяку ціну розібратися в таємницях свого походження. Прибувши за адресою із записки з фатальним повідомленням, Миколаєва опиняється на місці злочину.

Чоловік, який відчинив їй двері, застрелений. Незабаром журналістку заарештовують. Вона стає єдиною підозрюваною, а представник правоохоронних органів, який веде розслідування, є давнім ворогом Марини, якому та серйозно зіпсувала життя. Приналежність до сім'ї високопоставленого генерала грає на вирішальній ролі, і підслідну відпускають. А слідчий Вовчок, досвідчений співробітник силових відомств та мудрий чоловік, переймається історією Миколаєвою та починає їй допомагати. Крок за кроком. Вони спробують з'ясувати, хто вона і що сталося з її сім'єю насправді.

Серіал Сім'я і трохи справедливості 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сім'я і трохи справедливості » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Сім'я і трохи справедливості 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сім'я і трохи справедливості всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сім'я і трохи справедливості онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сім'я і трохи справедливості (2021)