Ціна помилки (2021) всі серії

Мелодрама Ціна помилки (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Ціна помилки (2021)»:

У долі блискучого дитячого нейрохірурга Ольги починають відбувається лякаючі події, які різко руйнують звичні будні. Таке відчуття, що в житті настала чорна смуга, яка ніколи не закінчиться. Героїня дізналася, що чоловік зраджує їй зі стрункою і гарненькою домробітницею. Пізніше з'ясувалося, що коханка ще й вагітна. На роботі Ользі звинувачують у хабарництві. Ділова репутація видатного лікаря рушиться відразу. Суспільство як ніби ополчилася на нещасну і безпорадну жертву обставин.

Єдиний, хто її дійсно підтримує, це Коля - чоловік, який робить ремонт в її квартирі. Він поводиться гідно і не боїться критичних ситуацій. Про таких кажуть: «За таким як за кам'яною стіною». Ольга сама не помічає, як закохується в цю людину. Але і тут жінку-нейрохірурга чекала невдача. Микола увірвався в Оліну життя невипадково. Все що відбуваються трагедії пов'язані з його планом помсти. Яку похмуру таємницю приховує ремонтник і які справжні причини його проникнення в житло Ольги настільки сумний годину? Чи зможе Ольга використовувати голос серця, щоб зрозуміти, як розплутати цей божевільний клубок пристрастей і інтриг?

Серіал Ціна помилки (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ціна помилки (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Ціна помилки (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ціна помилки (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ціна помилки (2021)