Справа рук потопаючих всі серії

Мелодрама Справа рук потопаючих  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
13 сентября 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Справа рук потопаючих »:

У невеликому місті Нові Плавні внаслідок аномально сильних і неймовірно тривалих дощів з'являється загроза масового затоплення. Проблеми посилюються тим, що на місцевій гідроелектростанції затягнувся ремонт греблі. А на фабриці мінеральних добрив лежать на зберіганні отруйні хімікати. Якщо все-таки греблю прорве, то токсичні речовини потраплять в воду. Місцеве населення усвідомлює всю глобальність імовірною трагедії.

Але не розуміють, що можна зробити. Жителі міста сподіваються, що їх проблему вирішать високопоставлені чиновники з області. Але обставини складаються так, що стає очевидним: порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих. Ні мер, ні губернатор, ні їхні найближчі помічники не в силах щось тут змінити. Двом городянам доведеться переживати не тільки через природні і соціальних катастроф. Їх мучать ще й проблеми в особистому житті. Вчителька Марина Коновалюк в далекому минулому на свою біду повірила в щирість одруженого чоловіка. Це обернулося тим, що героїня втягнута в великий скандал. Вона стає головною підозрюваною у вбивстві суперниці. До розслідування підключиться поліцейський Олексій Трященко, засланий в провінцію за неугодними начальству.

Серіал Справа рук потопаючих 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Справа рук потопаючих » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Справа рук потопаючих 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Справа рук потопаючих всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Справа рук потопаючих онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Справа рук потопаючих (2021)