Ексклюзив всі серії

Серіал детектив «Ексклюзив »:

Прославлена ​​кримінальна журналістка повинна врятувати себе від звинувачення у вбивстві. Для цього підозрювана змушена поставити собі за мету: за тиждень відшукати справжнього злочинця, який вбив її коханої людини. А також нарити неспростовні докази вини зловмисника. Також героїні необхідно прийняти рішення: чи варто робити аборт? Адже у неї трапилася незапланована несподівана вагітність. Доведеться робити важкий вибір: чи готова вона стати матір'ю-одиначкою?

Адже така колосальна відповідальність може завдати нищівного удару по її чудово складається кар'єрі. Скоро зробити аборт буде пізно. Третім завданням героїні є проведення власного розслідування про виявлений в місцевому парку небіжчика і довести невинність несправедливо засудженої за це громадянки. Про результати свого розслідування майстер кримінальної хроніки планує зробити ексклюзивний матеріал, який опублікують в ЗМІ. Втім, тут би з першими двома проблемами розібратися! Чи вистачить нахабства, холоднокровності і інтелектуальних навичок знаменитої журналістці, щоб розібратися з численними приводами для нервів?

Серіал Ексклюзив 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ексклюзив » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ексклюзив 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ексклюзив всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ексклюзив онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Ексклюзив (2021)