Тому, що було - не бувати (2021)

Фільм мелодрама «Тому, що було - не бувати (2021)»:

Маша Орлова є талановитим лікарем-стоматологом, про який багато клієнтів відгукуються з захопленням. Руки фахівця нерідко називають чарівними. Дійсно, серія сеансів у неї здатна позбавити клієнта від багатьох проблем зі здоров'ям. Вона разом з нареченим на ім'я Ян будує великі плани. Їм хочеться просторе житло з відмінним дизайном, побудова щасливої ​​родини, спільний розвиток в плані матеріального благополуччя. Але спільним мріям цієї пари не судилося втілитися.

Все життя Маші змінюється після зустрічі з одним пацієнтом. Процвітаючий колись художник і дизайнер Денис після страшної автокатастрофи став недієздатним людиною, який може пересуватися виключно в інвалідному візку. Під впливом свого боса Марія Орлова дає змучився пацієнтові обіцянку, що використовуючи передову технологію, вона поставить бідолаху на ноги. Хоча масажистка переконана, що примарна і навіть невиправдана надія для хворого краще відчуття безнадійності і депресії, все одно необхідність брехати її обтяжує. Що буде, коли брехня розкриється? Як відреагує хворий, якщо дізнається, що його фактично обдурили? Перед героїнею постає важкий моральний питання.

Дивитися фільм «Тому, що було - не бувати (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Тому, що було - не бувати (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тому, що було - не бувати (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Тому, що було - не бувати (2021)