Абсолютно літні (2021) всі серії

Серіал комедия, мелодрама «Абсолютно літні (2021)»:

Студент Артем Дудін спрямовується на південний курорт, де живе струнка і чарівна спортсменка Ксюша. В цю чудову дівчину чоловік закохався, побачивши на турнірі з плавання. Шанувальника вразила її ідеальна фігура, прекрасні волосся, миле обличчя. Сподобалися і особистісні якості - дівчина виявилася цікавою співбесідницею з відмінному почуттям гумору. Заради прекрасної атлетки ризикований романтик готовий піти на будь-які безумства. Поки він буде намагатися завоювати її серце, з ним станеться безліч пригод - іноді кумедних, а іноді - небезпечних.

Артему Дудіна належить викрасти наречену у відважного козака Микити, який дуже сильно розсердиться. Також романтик зірве весілля поліцейського на ім'я Ігор, який є сином впливового бізнесмена. Таким чином, у героя-коханця з'являються чергові вороги. Артем Дудін змушений буде рятуватися від гніву Ксюшіну батьків. А також пережити цілу серію курйозних випадків. Наприклад, викрасти рикшу у підприємця Олега і торгувати раками з тутешніми мужиками. На жаль, на шляху до зваблення шикарною спортсменки студент ненадовго потрапить до в'язниці. Чи вдасться в підсумку цього авантюристу домогтися розташування Ксюши?

Серіал Абсолютно літні (2021) 1- 14, 15, 16, 17 серія дивитися онлайн всі серії підрят 17 серий

Дивитися серіал «Абсолютно літні (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Абсолютно літні (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Абсолютно літні (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Абсолютно літні (2021)