Чиновниця (2021) всі серії

Мелодрама Чиновниця (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
30 июня 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, детектив, мелодрама «Чиновниця (2021)»:

Життя яскравою чиновниці обласного мінохоронздоров'я Аріни Алфьорової цілком благополучна: простора і дорогущая квартира в самому центрі міста, престижна іномарка, великі витрати на власну зовнішність, регулярні шопінг-тури в Москву, шикарні прикраси і брендові туфлі. Чому б, власне, главі фінансово-економічного відділу в своєму міністерстві не дозволити собі все, що душа забажає? Особливо, якщо врахувати, що її коханець веде бізнес з найбільшою в регіоні фармацевтичною компанією.

При цьому обов'язки у чиновниці далеко не найважчі: часто не вникаючи в документи, поставити пару підписів в день на різних договорах і ще якась неважка робітка. Захопившись задоволеннями життя, Аріна Алфьорова абсолютно перестає помічати, до яких наслідків приводять її бездумні підпису, що схвалюють різні ініціативи. Одного разу страшна кара спіткає героїню. Від підроблених таблеток вмирає її близька людина. В результаті розлютило чиновниця має намір сама влитися в корумповану систему, щоб пробитися на самий верх - до головного міністра. Після чого притиснути всіх причетних до масштабних схем розпилів і відкатів.

Серіал Чиновниця (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Чиновниця (2021)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Чиновниця (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чиновниця (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Чиновниця (2021)