Підроблене кохання (2021)

Мелодрама Підроблене кохання (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
13 июня 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм детектив, мелодрама «Підроблене кохання (2021)»:

Оксана Данилова є людиною чесною і принциповою. Ця жінка незмінно розслідує злочини, слідуючи букві закону і не йдучи на поступки перед совістю. Цей підхід дозволив їй стати досвідченим професіоналом з величезною кількістю успішно завершених завдань від начальства і просунутися в кар'єрному плані. Сімейне життя Данилової також благополучна. З чоловіком на ім'я Ігор їх щасливий шлюб триває без малого вже цілих п'ятнадцять років. У сімейної пари підростає чудовий син, з якого вони намагаються виховати такого ж гідного людини, як і вони самі.

Однак нова справа, яким доручено займатися Оксані, вносить істотний розлад в їх усталений життєвий уклад, в якому не було місце важким потрясінням. Владислав Сафронов, підозрюваний у великому розкраданні, інтелектуально обдарована, привабливий, харизматичний і шляхетний з великої літери. Здобуті незаконним шляхом гроші сучасний «Робін Гуд» відправляє на порятунок тяжкохворого друга, якому була потрібна дорога операція. Якби Сафронов не дісталося б швидко необхідну на лікування суму, то нещасного одному настав кінець. Тому що медичні структури відмовлялися допомагати і йти назустріч вмираючому. Оксана втрачає голову від почуттів до Владиславу.

Дивитися фільм «Підроблене кохання (2021)» онлайн в HD якості

  • 100
Фільм Підроблене кохання (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Підроблене кохання (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Підроблене кохання (2021)