Випадковий кадр (2021) всі серії

Мелодрама Випадковий кадр (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
24 мая 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, триллер «Випадковий кадр (2021)»:

Ніна Нестерова є старшим слідчим з особливо важливих справ. У послужному списку фахівця безліч успішно закритих справ, які мали велике значення для суспільства і стали резонансними. Але кримінальних справ, які необхідно розкривати, накопичилася така кількість, що навіть досвідчений силовик не в змозі займатися ними усіма. Нестерова просто фізично не встигає розгребти цю купу. Тому вона вирішує, що терміново потрібен помічник. Начальниця пропонує талановитому колезі з провінції Микиті Комарову перебратися працювати в Москву і допомогти в розслідуванні пожежі в одному з нічних клубів.

Ніна впевнена, що в справі замішаний впливовий бізнесмен, що складається в великої політичної партії, Борис Бобров. Перевірити це припущення і знайти хоч якісь зачіпки Ніна Нестерова доручає Микиті. Під час розслідування раптово хтось викрадає дівчину Комарова по імені Лара. Очевидно, що це не просто - збіг. Микита спробує врятувати наречену якомога швидше, поки не пізно. Йому належить зробити вибір, чи продовжувати розслідування, яке явно намагаються припинити авторитетні постаті. Також слідчий розуміє, що сам є мішенню небезпечних людей, тому в будь-який момент його можуть пришити.

Серіал Випадковий кадр (2021) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Випадковий кадр (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Випадковий кадр (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Випадковий кадр (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Випадковий кадр (2021)