Папік 2 сезон всі серії

Мелодрама Папік 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
29 березня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія, мелодрама «Папік 2 сезон »:

Колишній театральний актор Олександр Меркулов довгий час був самотнім і всіма забутим пенсіонером. Намагаючись врятуватися від нудьги, він вирішив зробити пару нестандартних вчинків. Спочатку сходив в барбершоп, де старому пошарпаного вигляду зробили хіпстерскую бороду і модну зачіску. Тепер він став схожий на красиво старіючого мільйонера-іноземця. Потім дід погнав відпочивати в нічний клуб, відчуваючи, що втрачати нічого - перед швидкої смертю треба погуляти. Там його прийняла за олігарха молода і гарненька мисливиця на мільйонерів Ліза.

Подумала, що діда треба спокусити, щоб потім стати його утриманкою. Вранці вона дізналася, що це не мільйонер, а звичайний шахрай. Але вона вже встигла розповісти всім знайомим, що знайшла багатого папіка. Щоб не зруйнувати свою репутацію, вона вирішує, що їм з Олександром Миколайовичем необхідно зіграти успішну пару. Той погоджується підіграти, перетворившись багатим спонсором. Ці пригоди закінчилися тим, що артист відсидів. Одного разу наглядач каже йому «З речами на вихід». Татуйований і підкачати на зоні дід виходить на свободу і вирішує почати нове життя. Але доля знову зведе їх з Лізою, яка стала солісткою поп-групи, і змусить допомагати один одному.

Серіал Папік 2 сезон 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Папік 2 сезон » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Папік 2 сезон 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Папік 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Папік 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 1+1 » Папік 2 сезон (2021)