Провідниця 2 сезон всі серії

Серіал мелодрама «Провідниця 2 сезон »:

Одного разу чарівна і душевна жінка Ольга кардинально змінила своє життя. Вона порвала з обридлим чоловіком, з яким було погано, і влаштувалася працювати провідницею. У новій якості любляча спілкування і активне життя жінка відчула свободу. Її нова робота - це можливість постійно бачити незнайомі місця і розмовляти з безліччю пасажирів. І ось Ольга продовжує нову, більш цікаве життя. Провідниця з добрим серцем не тільки перевіряє квитки, консультує людей щодо рейсу, дає постільну білизну і приносить чай.

Вона регулярно душевно і довірливо спілкується з пасажирами, стаючи їм своєрідним психологом: уважно слухає, допомагає радою. До по-житейськи дослідної жінці неодмінно прислухаються. Попутники відверто з нею, промовляють свої болі, страхи, комплекси, проблеми й не переживають за наслідки. Побачитися вдруге з співбесідницею вкрай мала. Тому ніякої критики або засудження ні від кого не передбачається. З Ольгою буде працювати сестра по імені Марина. Проводніце- «психолога» складно буде налагодити контакт з лютим босом. А також героїню чекає службовий роман, до якого та не прагнула.

Серіал Провідниця 2 сезон 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Провідниця 2 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Провідниця 2 сезон 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Провідниця 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Провідниця 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Провідниця 2 сезон (2021)