Дорогі товариші! (2020)

Фільм драма, історія «Дорогі товариші! (2020)»:

Події розгортаються в 1962 році в Новочеркаську, де починаються страйки серед робітників, які швидко переростають в масові акції протесту, а уряд вирішує задіяти армію, щоб придушити народні хвилювання. Але ситуація швидко виходить з-під контролю, коли солдати відкривають вогонь по городянам.

Головна героїня щиро засуджує збунтувалися робочих і підтримує держава, однак, коли її дочка опиняється в самому центрі вуличних зіткнень, Людмила переосмислює свої переконання.

Дивитися фільм «Дорогі товариші! (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Дорогі товариші! (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дорогі товариші! (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дорогі товариші! (2020)