Війна сімей всі серії

Мелодрама Війна сімей  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
3 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, семейный
Тривалість:
25 мин.

Серіал комедия, семейный «Війна сімей »:

Часом навіть сама міцна чоловіча дружба може обернутися непримиренною ворожнечею, здатна перерости в повноцінну війну. В центрі сюжету опиняються Михайло і Дмитро — нерозлучні товариші, загартовані роками хуліганської юності і службою в армії. У середині 90-х Міша одружується на Тані, а Діма на Даші, після чого у першого з'являються двоє дітей Олена і Вадим, а у другого дочка Орися.

Обидва зводять будинки на одній ділянці і відкривають спільний меблевий бізнес. 20 років потому Вадим і Аріна оголошують про весілля, що має лише зміцнити зв'язок між родинами, однак під час свята розкривається секрет, який ставить хрест на багаторічній дружбі, перетворюючи Михайла і Дмитра в заклятих ворогів...

Серіал Війна сімей 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Війна сімей » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Війна сімей 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Війна сімей всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Війна сімей онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Війна сімей (2019)