Контакт (2019) всі серії

Мелодрама Контакт (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
14 серпня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, кримінал
Режисер:
Тривалість:
48 хв.

Серіал детектив, кримінал «Контакт (2019)»:

Під час проведення секретного експерименту в активній аномальній зоні, відбувається керований вибух в епіцентрі якого, опиняються троє сторонніх чоловіків. За збігом обставин в забороненій зоні опинилися: письменник Тартаковський, фотограф Малінін і кримінальник Голенко.

В результаті впливу на героїв фільму «Контакт» аномалії, з'являються неймовірна зв'язок між цими чоловіками. Малінін може бачити очима злочинця, а Тартаковський отримує повну владу над збіглим бандитом. Користуючись такою можливістю, письменник-невдаха вирішує використовувати Голенко, як зброю проти своїх кривдників. Руками лиходія він вершить власну справедливість і знищує всіх, хто йому перейшов дорогу...

Серіал Контакт (2019) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Контакт (2019)» онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Контакт (2019) 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Контакт (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Контакт (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Контакт (2019)