Гроза (2019)

Фільм драма «Гроза (2019)»:

Дія драматичного фільму розгортаються в невеликому волзькому містечку під назвою Калинов. Тут в далекій провінції з часів знаменитого класика Олександра Островського мало, що змінилося. Все те ж темне царство, де часом і пробиває світлий промінчик, який заздалегідь приречений швидко і безповоротно згаснути. Адже непрохідне невігластво і дурість не дадуть зрости чогось доброго і хорошого. Але може бути і пройде легка хвиля надії і протесту проти існуючої неправди і самодурства. Головна героїня – молода заміжня красуня Катерина Кабанова живе на перший погляд розміреним і щасливим життям.

Багато навколишні із заздрістю дивляться в її бік, навіть не знаючи, що насправді відбувається в особистому просторі Каті. Владна і прискіплива свекруха не дає зітхнути невістці, весь час прискіпуючись до неї через дрібниці. А слабохарактерний чоловік, хоч і сильно любить дружину, але перечити матері не сміє. Він пояснює це повагою до неї і просить тільки терпіти і не обурюватися. Може ця вся обстановка і підштовхує Катерину шукати розради на стороні. Так вона несподівано для себе закохується в молоденького родича мера міста Бориса, який як виявилося і сам відчуває до неї романтичний потяг.

Дивитися фільм «Гроза (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Гроза (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гроза (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Гроза (2019)