Громови. Дім надії всі серії

Мелодрама Громови. Дім надії  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
28 января 2008
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, семейный
Тривалість:
44 мин.

Серіал драма, мелодрама, семейный «Громови. Дім надії »:

Дія фільму відбувається в 70-х роках минулого століття, в невеликому провінційному шахтарському містечку під назвою Кам'янка. Тим проживає щасливе сімейство Громових: Федір, Маша і їх троє діточок. Глава сім'ї працює в шахті, його дружина працює вчителькою початкових класів. У них розмірене і безжурна життя, яка сповнена різними подіями кожен день: турботами, тривогами, маленькими печалями і радощами. Але що б не відбувалося рідних людей тільки зближує будь-яка складність.

Адже кожен з них знає, що може покластися на близької людини, відносини, зігріті теплом, і не дадуть пропасти навіть в самий безнадійний момент. Оточуючі не раз відзначали таку ідилію для себе у взаєминах серед родичів. Багато заздрять такої гармонії у взаємовиручку і розумінні. У них все здається наскільки добре: господарство, діти і метод підходу до виховання і життя. Але незабаром при трагічних обставинах гине на роботі Федір. Марія з діточками важко переживає непоправну втрату і вирішує виїхати з селища, де все нагадує про коханого. Сім'ї доведеться триматися разом, бути сильними і знайти для себе новий притулок, де вони зможуть зажити щасливо і спокійно.

Серіал Громови. Дім надії 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Громови. Дім надії » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Громови. Дім надії 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Громови. Дім надії всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Громови. Дім надії онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Громови. Дім надії (2007)