Полум'я (2020)

Мелодрама Полум'я (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
5 ноября 2020
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Полум'я (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Полум'я (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Джемре страждає від фізичного насильства з боку чоловіка, за якого вона виходила заміж по любові, і планує втекти від тирана разом з їх маленькою дочкою. Руя, забезпечена і безтурботна дівчина, існує в затишному і безхмарному світі, але вперше стикається з жорстокими реаліями звичайному житті.

Чичек - самотня героїня, яка мріє скоріше вийти заміж, стати частиною повноцінної сім'ї і обзавестися власним будинком. У міру того, як долі Джемре, Руї і Чичек починають переплітатися, відбуваються жахливі події, і дівчатам доводиться відчайдушно боротися за власне майбутнє ...

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Полум'я (2020)