Грона винограду (2020) всі серії

Мелодрама Грона винограду (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
7 декабря 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, история
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история «Грона винограду (2020)»:

Історія справжньої дружби і романтичної любові, яка триває протягом трьох десяток років і бере свій початок в далекому 1953 році. Життя головних героїв протікає на тлі відбуваються у величезній країні подій: динамічних колгоспних буднів, вирощування винограду і життєвих перипетій донської козачої станиці. У той самий час влада стурбована, що на території СРСР під всю процвітає алкоголізм і не бачачи іншого рішення, вводить «сухий закон». Але і це здається уряду недостатніми заходами.

Тоді надходить наступний наказ вирубати всі виноградні плантації, щоб звести всі ризики виробництва алкогольних напоїв до мінімуму. Такі кардинальні зміни і крайності ніяк не понять працьовитим козакам, які існували завжди за рахунок вирощування овочів, фруктів і улюбленого виноробства. Горді і вперті жителі невеликого станиці не згодні з твориться, на їхню думку, свавіллям і вирішують на свій страх і ризик протистояти наказом високопоставлених чиновників. Вони борються за справу всього життя всіма можливими способами, але чи почує хтось простий народ і захоче почати діалог з ним?

Серіал Грона винограду (2020) 1- 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Грона винограду (2020)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Грона винограду (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Грона винограду (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Грона винограду (2020)