Непідкупний всі серії

Мелодрама Непідкупний  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
7 сентября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
криминал
Тривалість:
43 мин.

Серіал криминал «Непідкупний »:

Події інтригуючого фільму розгортаються напередодні міжнародної літньої Олімпіади 1980 року. Тоді лицемірство урядових чиновників влади дійшла до межі. У той час як на території Радянського Союзу повним ходом процвітає корупція, хабарництво і тіньові фінансові схеми, ешелони влади рапортують на весь світ, що СРСР найчесніше і непідкупне держава на Земній кулі. У внутрішніх органах справи йдуть не кращим чином, але є серед всієї цієї упередженої братії парочка «білих ворон», яких неможливо підкупити чи залякати. Один з таких принципових оперативників Юрій Градів.

Він справжній борець за справедливість, який запекло бореться з тими, хто порушує закон або живе не чесно. Після того, як впертий і допитливий – Градів зміг розкрити шахрайську махінацію по збуту і незаконному виробництву чорної ікри, його перерозподіляють в Генеральну столичну прокуратуру. Тут безстрашному законнику доведеться зануритися в такі таємниці, про які навіть подумати буває страшно, тим більше що в цих справах фігурують відомі всій країні прізвища. Але як можна промовчати про зв'язки цих високопоставлених чоловіків з кримінальними авторитетами. У Москві Юра набуває досить багато друзів і однодумців, але більше серед них буде ненависних ворогів, які хочуть знищити правдолюба. І все ж незважаючи на небезпеку, герой виходить переможцем, так як за ним правда і він непідкупний.

Серіал Непідкупний 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Непідкупний » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Непідкупний 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Непідкупний всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Непідкупний онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Непідкупний (2015)