Таємниця кумира (2016) всі серії

Мелодрама Таємниця кумира (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
18 июня 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, история, драма
Тривалість:
46 мин.

Серіал детектив, история, драма «Таємниця кумира (2016)»:

Дії інтригуючого серіалу розгортаються напередодні важливого міжнародного заходу, Олімпіади 1980 року. Провідний персонаж сюжету відомий у той час співак Руслан Волгін, якій поклонялася всі прекрасна половина величезної країни. Обдарований соловей був не тільки улюбленець жінок і їх кумиром, але і також помічений і самим Генеральним секретарем Леонідом Брежнєвим. Особливо виділяла його з естрадної братії дочка першої особи держави Галина, примхлива і енергійна натура. Руслан виріс у прийомній сім'ї та ще підлітком відрізнявся своїми талантами до вокалу.

Він був цілеспрямований і міг би сам пробитися на естраду володіючи таким потужним і обволікаючим голосом. Одного разу хлопець випадково знайомиться з Ольгою Торрес, танцівницею ансамблю «Иванушки». Ходили чутки, що у красуні був впливовий покровитель, з яким було б краще не зв'язуватися. Але закоханий юнак не особливо загострює на цьому увагу. Він вирішує, що чарівне створення має належати саме йому і збирається завоювати її серце. Необдумані кроки і нескінченні помилки дуже скоро обертаються шквалом непередбачених неприємностей. Але і це не може приборкати амбітну особистість.

Серіал Таємниця кумира (2016) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Таємниця кумира (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Таємниця кумира (2016) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таємниця кумира (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємниця кумира (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таємниця кумира (2016)