Ці очі навпроти всі серії

Мелодрама Ці очі навпроти  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
8 февраля 2016
Країна:
Россия
Жанр:
биография, мелодрама, музыка
Режисер:
Тривалість:
49 мин.

Серіал биография, мелодрама, музыка «Ці очі навпроти »:

Валерій Ободзинський – яскравий, талановитий і чарівний красень, який зміг своєю завзятістю і відмінними вокальними даними пробити собі дорогу на радянську естраду. Після першої ж виконаної пісні на телебаченні, він стає популярним, визнаним і улюбленому кумиром. Хто ж знав, що простий хлопчина з Одеси, стане мегазіркою СРСР. А адже він завжди відрізнявся від інших: ні крокував у загальному строю, і ні співав гімнів комсомолу. Від його бездоганного тенора мліють прекрасні представниці слабкої статі.

А він надто несхожим на інших і не бажає ставати в загальний ряд з іншими, догоджати і брехливо посміхатися. Його непохитність і безкомпромісність у характері зіграють з ним злий жарт. В одну мить Валерій погрівшись в променях всенародної слави стане ізгоєм, а шлях на сцену буде для нього закритий. І одного разу Ободзинський просто зникне, наче його ніколи й не було і лише його чарівний голос буде нагадувати про нього з старих записів. Лише через деякий час, його випадково дізнається затята прихильниця в сторожі одній з фабрик і завдяки своїй наполегливості зможе повернути чоловіка назад у творчість і додати фарб в його сіре й одноманітне існування.

Серіал Ці очі навпроти 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Ці очі навпроти » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ці очі навпроти 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ці очі навпроти всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ці очі навпроти онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ці очі навпроти (2015)