Сходження на Олімп всі серії

Мелодрама Сходження на Олімп  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
14 сентября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
54 мин.

Серіал детектив «Сходження на Олімп »:

Часи застою СРСР, 1980 рік, Москва. Величезна Держава завмерла в очікуванні майбутніх міжнародних олімпійських ігор. Всі сили внутрішніх відомств кинуті на підтримання порядку на території столиці. Але раптово в цей напружений час в мегаполісі відбувається ряд зухвалих пограбувань. Умільцями авантюристами вкрадена цінна картина з музею образотворчих мистецтв і це незважаючи на всі вжиті заходи з боку влади і правоохоронних органів.

Розслідування доручається досвідченому слідчому Андрію Створив, який в найкоротші терміни зробити неможливе і повернути роботу відомого художника на місце. І зробити це потрібно до того моменту, поки не почалася Олімпіада. Від його дій залежить репутація всієї країни. Почавши розслідування, незабаром законник розуміє, що йому доведеться мати справу не з простими злодіями-дилетантами, все набагато складніше і серйозніше. Коріння цієї історії йдуть в далекі післявоєнні роки і замішані в ній відомі люди мистецтва, науки, кримінальні авторитети і високопоставлені чини. Чи зможе Андрій вийти з непростої ситуації і завершити розпочате?

Серіал Сходження на Олімп 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Сходження на Олімп » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сходження на Олімп 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сходження на Олімп всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сходження на Олімп онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сходження на Олімп (2015)