Горе від розуму (2019) всі серії

Мелодрама Горе від розуму (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
15 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
15 мин.

Серіал драма «Горе від розуму (2019)»:

Трагічно гине за дивних обставин широко відомий інтернет-блогер Чацький. Розслідувати подію доручається досвідченому оперативнику Порфірію Петрову, від якого керівництво вимагає розібратися з справою в найкоротші терміни і доповісти про результати. Все це потрібно для того, щоб присікти можливість громадських заворушень серед передплатників, що може вилитися в неконтрольовані заворушення.

Слідчим з'ясовується, що покійний був своєрідною і принципової особистістю і своїми необдуманими діями, іграми детектива і правдолюба нажив собі чимало супротивників. Кожен з цих незадоволених стає потенційним підозрюваним у списку прискіпливого сищика. Петрову здається, що він на вірному шляху, але погіршує ситуацію несподівана смерть іншого блогера Базарова, яка відбувається в прямому ефірі. Але і це ще не все. З моргу пропадає тіло Чацького. У Порфирія є всього 72 години, щоб знайти винуватця і передати його в руки правосуддя. Але те, що можливо в реальності, практично буває недосяжно у віртуальній паралелі, де все настільки хитка, незрозуміло і непередбачувано. Чи вийде у героя зробити неможливе і відновити справедливість.

Серіал Горе від розуму (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Горе від розуму (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Горе від розуму (2019) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Горе від розуму (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Горе від розуму (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Горе від розуму (2019)