Пес 6 сезон (2020) всі серії

Серіал детектив «Пес 6 сезон (2020)»:

Детективний серіал про досвідченого сищика Макса і його вірному чотириногого напарника по кличці Пес. Історія безжурного оперативника починається з його щасливого подружнього життя. Він обожнював свою красуню дружину і завжди після важкої служби поспішав додому, знаючи, що там його чекає улюблена половина. Молодій людині, здавалося, що в особистому житті витягнув справжню лотерею, але незабаром доля покаже йому наскільки він помилявся в своїх відчуттях. Одного разу дружина оголошує йому про те, що подає на розлучення. Вона по-зрадницькому пішла до кращого друга Максима.

Так останній залишається без коханої, товариша, а незабаром і буде звільнений з роботи за погану поведінку і вигляд. Адже після відходу зрадниці, він, не знаючи, чим заглушити душевний біль і розчарування серйозно підсів на алкоголь. Розмови по душам і попередження керівництва не вплинули на ситуацію, що і послужило причиною звільнення за статтею. Невідомо чим би все закінчилося для Макса, якби на його шляху не виявився все розуміє Пес. Так його життя починає потихеньку входити в розмірене колію і здається вже не такою безнадійною і похмурої. Попереду приятелів чекає багато нерозкритих справ і небезпечних пригод і звичайно не обійдеться без романтичних моментів.

Серіал Пес 6 сезон (2020) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Пес 6 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Пес 6 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пес 6 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пес 6 сезон (2020)