Колір пристрасті (2020) всі серії

Мелодрама Колір пристрасті (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
23 листопада 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Колір пристрасті (2020)»:

Головна героїня драми, юна красуня Дарина Гомонай, виявляється в капкані трагічних і брехливих обставин. Дівчину звинувачують у злочині, якого вона не скоювала. Якщо Даша не зможе довести свою непричетність до вбивства, то їй загрожує ув'язнення терміном на десять років. Але як зневіреної дівчині змінити фатальну ситуацію, коли всі докази проти неї. Вона вже практично змирилася зі своєю незавидною долею, коли її справа потрапляє до молодого слідчого Антону Потапенко. Оперативник, який відразу переймається симпатією до підозрюваної, і сам не може повірити, що вона могла зробити холоднокровне злодіяння.

Намагаючись підтримати її, він змушує Дашу повірити в те, що справедливість існує, як і чесний суд. Сам Антон дуже скоро розуміє, що відчуває ніжні почуття до тієї, кого зовсім недавно дізнався, але ж він заручений і пов'язаний словом честі з іншого. Наречена, відчувши недобре дозволяє умовити нареченого, щоб той відмовився від розслідування і відійшов в сторону, залишивши зломлену і розчаровану Дарину зовсім одну. Суддя виносить свій суворий вирок, на довгий термін і коли через деякий час Потапенко прокинувшись намагається виправити допущені помилки, Гомонай сама відсторонюється від нього. Вона швидко вчитися на помилках і більше нікому не довіряє.

Серіал Колір пристрасті (2020) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Колір пристрасті (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Колір пристрасті (2020) 24 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Колір пристрасті (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Колір пристрасті (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Колір пристрасті (2020)