Стороння всі серії

Мелодрама Стороння  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 июня 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Стороння »:

Катерина мріє лише про одне: бути дбайливою, люблячою дружиною і матір'ю. Вона не уявляє собі по-іншому своє життя і зовсім не прагне до кар'єрних висот, а бажає лише простого жіночого щастя. Але всі її побажання про материнство, так і залишилися нереалізованими, а чоловік незабаром і зовсім йде до молодої вагітної від нього коханки. Але цей зрадницьких догляд дружина стає лише початком у низці неприємностей, які чекають героїню. Батька Каті звинуватять у злочині, якого він не скоював. Дочка досить добре знає свого батька, щоб повірити в те, що він винен у смерті якоїсь жінки.

Навіть вперті докази і факти не змусять повірити в цю маячню, а це означає, що комусь вигідно виставити її родича злочинцем і вбивцею. Вона не може дозволити відбутися цієї несправедливості і починає власне розслідування. Дівчина не з боязкого десятка і впевнена, що це складна справа їй по плечу. Першим у списку підозрюваних є вдівець вбитої. Щоб перевірити цю версію, новоспечена детектив влаштовується до нього в будинок – нянею. Чи вийде у неї довести розпочате до кінця і дізнатися, хто так жорстоко і вміло підставив її близької людини?

Серіал Стороння 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Стороння » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Стороння 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Стороння всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стороння онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стороння (2020)