Шуша всі серії

Серіал детектив «Шуша »:

Олександра Ладигіна талановитий фахівець в галузі криміналістики. Вона буквально живе і дихає улюбленою роботою і вважає за краще вірити тільки фактам, проти яких немає аргументів. Шуша Так називають героїню близькі друзі і колеги. Навряд чи хтось сперечатиметься з тим думкою, що вона людина з неординарним мисленням, доскіпливій уважністю і тієї рідкісної рисою характеру, здатної безпомилково прорахувати життєвий алгоритм. На кар'єрному поприщі красуня швидко просувається, чого не можна сказати про її особисте життя, де, як і раніше повний штиль.

У свої 35 років Саша вважає за краще все також віддаватися службі і не замислюватися про пошуки другої половини. Молода особа, що романтичні відносини і любов тільки будуть відволікати її від серйозної і відповідальної роботи. А це не прийнятно, тому що вимагає повної концентрації на поставлених завданнях. Але весь скептізма, звички і впевненість у своїй неприступності відходять на другий план, коли одного прекрасного ранку в забійному відділі з'являється новий співробітник - майор поліції Ілля Власов, давній приятель Олександри.

Серіал Шуша дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Шуша » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шуша онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шуша всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шуша онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шуша (2020)