Пальма (2020)

Мелодрама Пальма (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
8 октября 2020
Країна:
Россия, Япония
Жанр:
семейный, драма
Тривалість:
90 мин.

Фільм семейный, драма «Пальма (2020)»:

1977 рік. Ігор Польський відлітає за кордон і змушений залишити свою вівчарку на прізвисько Пальма прямо на злітній смузі: через непорозуміння у собаки немає медичної довідки. Пальма ховається в аеропорту і день у день зустрічає літаки в надії, що господар повернеться. Але час йде ... Вівчарка стає талісманом аеропорту, опиняючись в центрі всіх важливих подій в житті його мешканців. А для 9-річного Колі, який після загибелі мами приїжджає до батька, пілотові В'ячеславу Лазарєву, Пальма і зовсім стає кращим другом. Лазареву належить заслужити довіру сина, зробивши нелегкий вибір між кар'єрою і сім'єю і вирішивши, що робити, коли за Пальмою повертається її справжній господар.

Кінострічка «Пальма» була випущена в кіно-відео прокат в 2020 році, яка відразу завоювала увагу глядачів різного віку в різних частинах планети. Ця картина належить жанру сімейний яка завжди користувалася неймовірною популярністю у глядачів. Незрівнянна робота знаменитих режисерів і сценаристів таких як Олександр Домогаров мл. дозволить отримати максимальну насолоду якісним матеріалом. Їх роботи підкорюють серця мільйонів глядачів по всьому світу, і такі кінострічки хочеться дивитися знову і знову.

Прекрасний підбір акторів, незрівнянна гра професіоналів своєї справи доставить вам масу приємних відчуттів, які ви будете ще довго згадувати. У цьому відео ви побачите улюблених вам Віктор Добронравов, Валерія Федорович, Леонід Басов, Володимир Ільїн та Лілія, вони допоможуть вам зануритися в світ сімейний максимально правдоподібно. Випробуйте всю гаму приємних і гострих відчуттів. Дана кінострічка знімалася в Росія, і ви здивуєте найкрасивіші місця і декорації характерного регіону. Ви зможете уявити рівень барвистості по аналогічним кінострічок.

Дивитися фільм «Пальма (2020)» онлайн в HD якості

  • 80
Фільм Пальма (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пальма (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Кароліна
    Таке собі кіно, але кому подобається такий фільм раджу переглянути
  2. Катя
    Я трошки поплакала на деяких моментах, но мені дуже сподобався фільм, думаю це найкраще що Я бачила в житті про тварин❤❤
    Дякую вам дуже цікаво😁😁
MDRAMY.com » Фільми » Пальма (2020)