Шифр 2 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Шифр 2 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
14 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив «Шифр 2 сезон (2020)»:

Дія драматичного серіалу розгортається в Москві, 1957 року народження. Квартет дівчат-детективів: Іри, Анни, Софії та Каті, як завжди, на висоті і успішно розкриває ще одну безнадійну справу. Владний керівник МУРу - полковник Проскурін категорично проти того, що юні сищіци брали участь в слідчих справах, але в самих крайніх випадках, коли розслідування заходить в тупик, він змушений звертатися за їх допомогою. Адже героїні мають унікальні аналітичні здібності і у них завжди є парочка нестандартних і несподіваних ідей.

В існуванні відчайдушних красунь багато що змінилося з закінченням війни, коли з настанням мирного періоду, вони стали спеціальною групою. Сонечка розійшлася з Віктором і влаштувалася на службу в карний розшук. Тепер у неї нові романтичні відносини з помічником Проскуріна - Кімом Вершиніна. Катерина, довго працює над налагодженням взаємовідносин з рідною донькою, нарешті добилася бажаного. Анна більше не працювати в ресторані, а в особистому житті очікуються серйозні зміни. І тільки Ірина живе своїм звичним рутиною: коханий чоловік, діти, школа, де вона викладає. Але все це зовнішній спокій і благополуччя лише удавана завіса. Вони як і раніше жадають більшого і непередбачуваною динамічності, сенсу і змушує з по-справжньому жити і бути затребуваними.

Серіал Шифр 2 сезон (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Шифр 2 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Шифр 2 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шифр 2 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шифр 2 сезон (2020)