Катеринине поле всі серії

Мелодрама Катеринине поле  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
6 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Катеринине поле »:

Головна героїня серіалу - дівчина на ім'я Катерина. Вона навчається в медичному університеті в Москві, проте вирішує, що працювати в столиці - не те, що вона хоче. Дівчина відправляється зі своїм червоним дипломом в невелику провінцію, де поспішає подарувати людям здоров'я. Здається, що попереду її чекає приголомшлива кар'єра, адже Катя пройшла видатну медичну школу в Москві, тому тепер десь в глибинці вона зможе проявляти свої видатні навички. Однак з першого ж дня відносини між головною героїнею і главою амбулаторії Осокіним виявляються напруженими. Та й не тільки він один незадоволений приїздом головної героїні додому. Однак дівчина серйозно має намір довести всім, що готова перетворитися з простої студентки, для якої важливі тусовки і особисте життя, в справжнього майстра своєї справи. Поступово дівчина набирається досвіду і показує бойовий характер, який дозволяє їй підняти авторитет в очі колег і показати рівень московського освіти. До того ж Катя сподівається, що незабаром і в особистому житті все налагодиться: можливо тут в невеликій провінції їй вдасться нарешті відшукати людину, з яким захочеться пов'язати долю.

Серіал Катеринине поле 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Катеринине поле » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Катеринине поле 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Катеринине поле всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Катеринине поле онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Катеринине поле (2018)