Дочка посла 2 сезон (2020)

«Дочка посла 2 сезон (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дочка посла 2 сезон (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

В юності між закоханими людьми Санджар і НАРЕ розігралася високе почуття любові, але різні соціальні статуси не дозволили парі продовжити їх відносини. Всупереч вимозі суворого батька-посла дівчина погодилася провести обряд по бідних традиціям і стати дружиною Санджар. Під час шлюбної ночі моторошна таємниця НАРЕ вибирається на поверхню. Засмучений наречений не вірить другій половинці і сприймає розповідь, як зрада. Після грандіозного скандалу пара розбігається. Молода особа вирішується покинути село і більше не з'являється в цих місцях.

Через роки, коли зведений брат намагається домагатися НАРЕ, жінці не залишається вибору, як спробувати оборонитися від мерзотника. Вона не розраховує сили і штовхає негідника зі сходів. Переживаючи, що родич загинув, НАРЕ змушена забрати дочку і повернутися в село, де проживає її законний чоловік. Поява втекла нареченої сприймається Санджар нерадо, але відмовлятися від спадкоємиці той не планує. Він готовий захистити злочинницю від поліції і надати притулок в своєму будинку. Ось тільки нова наречена провінціала незадоволена появою непрошених гостей і будь-якими способами намагається від них позбутися.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дочка посла 2 сезон (2020)