Крила кохання (2019)

Мелодрама Крила кохання  (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
16 грудня 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
150 хв.

«Крила кохання (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Крила кохання (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Фабула серіалу "Крила любові" або "Дочка посла" типова для більшості турецьких мильних опер та індійських фільмів. 52 серії Sefirin Kizi були випущені 2019 року компанією O3 Medya.

Кожен уривок популярного турецького фільму оповитий музикою, що зачаровує, і знятий на тлі найкрасивіших локацій. Стрічка характеризується багатолінійністю сюжету.

Серіал динамічний і багатий на події. Офіційний слоган вірно характеризує те, що відбувається:

"Історія стає легендою, коли один з коханих помирає, а якщо обидва живуть, то все перетворюється на брехню"

Історія кохання молодих людей з різних станів переживає нескінченні злети і падіння.

Чарівна Наре є дочкою посла Гювена Челебі. Вона з дитинства звикла до розкоші, відпочинку на курортах Бодрума та рівня життя, притаманного її колу. Здавалося б, що нічого спільного в неї бути не може із сином дроворуба Ефеоглу, який народився в провінції Мугла.

Але кохання - це така штука, якій доводи розуму байдужі. Краса і романтичність цих стосунків перетворюють чергову лавсторі на легенду.

Наре і Санджар із захватом віддаються планам на майбутнє, які йдуть врозріз із намірами посла Челебі. Він збирається видати заміж доньку за багатія і виступає проти її стосунків із простолюдином.

Закохані вирішують не послухатися грізного батька, втекти і таємно одружитися. Однак на ранок після весілля Наре зникає. Домисли оточуючих посилюють біль покинутого чоловіка - одні вважають, що молода дружина втекла в Європу, інші впевнені - вона кинулася в море зі скелі.

Санджар засмучений, він не знає, що й думати. Але життя триває, минуло цілих 9 років і під тиском мами чоловік погоджується поєднати своє життя з іншою жінкою.

У день весілля на порозі з'являється його кохана, яку він так і не зумів забути. І приходить Наре не одна, а з донькою Мелек.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Крила кохання (2019)