Вітряний 3 сезон (2020)

«Вітряний 3 сезон (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Вітряний 3 сезон (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сім'я Садоглу була відома своєю впливовістю у всьому Мідьят. Джіхар і Хазар вважалися важливими представниками свого прізвища, але останнє слово завжди було за дідом насухо. Саме цей чоловік приймав рішення, віддаючи своє заступництво обраним. Саме так сталося з його онукою. Рейя і Ярен були кровними родичами, але свою перевагу дід віддавав останнім. Такий вибір був зроблений ще до її народження, а таємниця походження дівчинки зберігалася неухильно. Героїня любила поїздки на конях, що і принесло їй несподіване знайомство. Під час прогулянки тварина злякалася проїжджає повз машину, в якій їхав Мейра.

Чоловік поспішає надати допомогу постраждалій. Чарівність не відпускає закоханого ні на хвилину, що стає причиною швидкого весілля. Молодята мріють про світле майбутнє, але вся романтика закінчується після першої шлюбної ночі. Ярен вирішує помститися кузини і анонімно відправляє її чоловікові жахливі факти. Батько нареченої винен у смерті нареченого і тепер необхідно закінчити, давно заплановану розплату. Негативні емоції поступово змінюються теплими почуттями, і сімейна пара готує гідну відповідь кривдникам.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Lana
    Сюжет закрученный но интересный. Интересно смотреть архитектуру , обычаи. Очень красивые и талантливые актеры. Красивый финал.
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Вітряний 3 сезон (2020)