Вітряний 2 сезон (2019)

Мелодрама Вітряний 2 сезон (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
15 марта 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Вітряний 2 сезон (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Вітряний 2 сезон (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Всепоглинаюча любов-прекрасне почуття, про яке мріють, чекають і проносять через роки. Для одних вона-дар божий, а іншим може бути подарована як покарання. Але якою б вона не була, це магія. Рейан-молодша донька в турецькій родині Шадоглу. Зустріч з Мираном змінила її і все життя. Зростала в багатстві і розкоші, дівчинка була принцесою для батьків, і всі її бажання виконувалися з легкістю. Дівчина свою першу любов прийняла як подарунок і поставилася до нього як до казкового героя.

І він був не проти. Виріс з важкою ношею на душі, з тягарем помсти, він повністю розчинився у своїх відчуттях, і життя заграла новими фарбами.Молодим людям було добре разом, і вони хотіли, щоб це тривало вічно. Альо не всі були раді цього союзу. Думки про відплату розривали серце героя. І суперниця його коханої не втрачає надії на взаємність. Її не зупиняє навіть спорідненість. Не соромлячись і не гребуючи нічим, Ярен надає чоловікові знаки уваги і будує плани подальших дій. Чи витримає їх відчуття мінливості долі і підступи недоброзичливців? Чи зуміє двоюрідна сестра розлучити пару? А головне-місія, про яку не дають забути Мирану. Не просто впоратися з таким вантажем одному, без підтримки. І тільки щирі і справжні емоції здатні творити дива, оживляти казку і торжествувати перемогу.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Вітряний 2 сезон (2019)