Возз'єднання (2019)

Мелодрама Возз'єднання (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
42 серии
Премєра:
7 января 2019
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, драма, мелодрама
Тривалість:
120 мин.

«Возз'єднання (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Возз'єднання (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головний герой по імені Азіз до п'ятнадцятирічного віку жив у Німеччині. Але незабаром його сім'я усвідомлює, що прийшла пора повернутися в рідну Туреччину Вони володіють великим сімейним холдингом, який буде належати Азізу, коли він стане повнолітнім хлопцем. Але одного разу в житті головного героя відбувається переломний момент, і трапляється це при знайомстві з чоловіком на ім'я Саліх. Зустріч кардинально змінила хлопця, і він починає шукати істину разом з безхазяйними старими речами.

Ці знахідки хлопець прагне повернути справжнім господарям. Так тривало протягом місяців, і по закінченню визначеного часового проміжку головний герой знайшов старовинний годинник. Як з'ясувалося, ця реліквія зберігає безліч таємниць їх сім'ї. Незабаром після зробленої знахідки Азіз познайомився з милою і красивою дівчиною по імені Феридэ. Між ними миттєво спалахують світлі почуття, які переростають в серйозний роман. Ця дівчина стала для головного героя любов'ю всього життя, і з нею він планує зіграти весілля. Але коли з'ясувалося, що їх пов'язують не тільки світлі почуття, але і низка таємниць, подальші взаємини опиняються під серйозною загрозою...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Возз'єднання (2019)