Ольга 4 сезон (2020) всі серії

Серіал комедия «Ольга 4 сезон (2020)»:

Історія Ольги і перипетій її життя продовжують інтригувати і цікавити глядача. Вона довгу частину свого існування намагалася тягнути на своїх тендітних плечах все різношерсте сімейство: дітей від різних шлюбів, батька алкоголіка і сестру Олену, яка вічно примудряється потрапляти в неприємності з чоловіками. Звикла жертвувати своїм особистим щастям заради близьких, вона нарешті зустрічає гарного і привабливого хлопця Гришу, яких закохується в неї з першого погляду. Правда Оля не вірить в перспективу цих відносин і виявляється права. Після багатьох сумнівів, мук і страждань пара розлучається, а Григорій практично одружиться з іншою, але раптова поява Олі на весільному торжестві зірвало одруження.

Втім, наречений і до неї не повернувся. Олена намагається познайомити зневірену сестричку з успішним підприємцем Володею, який ставить собі за мету підкорити примхливу і горду жінку. Але в останньої, як завжди, бракує і своїх турбот з сім'єю. Мало того, що Ленка підкинула їй дитинку, якого вона народила від Пушкіна, тут ще й старша дочка Аня, не знайшовши в собі сили пережити розлуку з коханою починає захоплюватися алкоголем. Щоб витягнути Анну з нескінченних загулів батько влаштовує її на роботу в Торговий центр, де дівчина знайомитися з новим шанувальником Львом. У новому сезоні шанувальникам доведеться разом з героїном пережити всі тяготи, сплески і розчарування буднів. Але вона сильна оптимістка і ніколи не здається, особливо якщо мова йде про рідних, нехай і недолугих, але улюблених.

Серіал Ольга 4 сезон (2020) Яна Троянова, Василь Кортуков, Аліна Алексєєва, Максим Костромикін, Мухаммед Абу-ризики, Ксенія Суркова, Роза Хайруллін, Тимофій Зайцев, Гоша Куценко, Анастасія Матвєєва, Павло Майков, Юрій Борисов серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Ольга 4 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Ольга 4 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ольга 4 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ольга 4 сезон (2020)