ППС 1, 2 сезон всі серії

Мелодрама ППС 1, 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
56 серий
Премєра:
2011
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, детектив «ППС 1, 2 сезон »:

Вони служать у відділі патрульно-постової служби. Це ті самі співробітники поліції, які першими прибувають на місце злочину на вулицях північної столиці, а також надають допомогу потерпілим громадянам від рук бандитів. Кожен день їх служби — це динамічна і безперервний ланцюг подій в самій гущавині міського життя. Головні герої три постових поліцейських, які не сидять по кабінетах, а спілкуються з народом і як ніхто розуміє їхні проблеми, труднощі та турботи. Інспекторам доводиться стикатися з усім списком кримінальний дій і хитрощів.

Кожна серія серіалу, окремо взята історія їхнього життя, у яких персонажі стикаються з новими пригодами, шахрайством, вбивствами і просто плутаниною. Все так швидко змінюється. Зміна може початися від звичайної битовухи в якійсь квартирі і закінчитися відчайдушною гонитвою за небезпечним авторитетом, які втекли з колонії суворого режиму. Це все і є їх неспокійні будні. Мабуть, цих хлопців складно чимось здивувати або налякати, адже вони стільки всього вже перевидели, що буде, що згадати на пенсії. А поки потрібно робити свою роботу, адже вони забезпечують спокій у величезному мегаполісі.

Серіал ППС 1, 2 сезон 1- 53, 54, 55, 56 серія дивитися онлайн всі серії підрят 56 серий

Дивитися серіал «ППС 1, 2 сезон » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал ППС 1, 2 сезон 56 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал ППС 1, 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися ППС 1, 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » ППС 1, 2 сезон (2011-2014)